Valitse sivu

SUOSITELLUT LISÄTREENIT TÄNÄÄN

Ennen: eturäkki

Jälkeen: Tykit ja Palikat

LÄMMITTELY:

Painonnosto kp

KIPINÄ1

3min timelimit:

15 x rinnalleveto + työntö käsipainot

150m juoksu

Lepo loppuaika

3 kierrosta

Kolmen minuutin pyrähdys tulossa. Ensin 15 rinnallevetoa työnnöllä käsipainojen kanssa ja heti perään 150m pikapyrähdys ulkona. Tämän jälkeen levätään loppuaika. Kolmen minuutin aikana tehdään vain yksi kierros. Kolmen minuutin kohdalla suoritetaan seuraava kierros.

Idea treenissä on käyttää haastavia käsipainoja. Haluasimme sellaiset kässärit että et saa 15 toistoa tulemaan peräjälkeen vaan sinun on laskettava käsipainot irti käsistäsi vähintään kerran.

Tekniikassa suosi raakaa rinnallevetoa ja heti perään ns. raakatyöntö. Saat työntää kässärit suorille heti kun olet vetänyt ne rinnalle. Välittömästi kun lukitus on saavutettu, palaa lähtöasentoon ja suorita seuraava toisto.

Juoksussa mittaa 75m yhteen suuntaan, käänny ympäri ja juokse takaisin käsipainojen luokse 75m.

Helpotuksina voit käyttää juoksun tilalla 30 sekunnin sarjaa kosketukset jaloilla esimerkiksi käsipainoon, eli tapsuttelet sitä puoli minuuttia.

KIPINÄ2

3min timelimit:

15 x rinnalleveto + työntö levytanko

150m juoksu

Lepo loppuaika

3 kierrosta

Kolmen minuutin pyrähdys tulossa. Ensin 15 rinnallevetoa työnnöllä levytangon kanssa ja heti perään 150m pikapyrähdys ulkona. Tämän jälkeen levätään loppuaika. Kolmen minuutin aikana tehdään vain yksi kierros. Kolmen minuutin kohdalla suoritetaan seuraava kierros.

Idea treenissä on käyttää haastavaa kuormaa. Haluasimme sellaiset painot tankoon että et saa 15 toistoa tulemaan peräjälkeen vaan sinun on laskettava tanko lattialle vähintään kerran.

Tekniikassa suosi raakaa rinnallevetoa ja heti perään ns. raakatyöntö. Saat työntää tangon suorille heti kun olet vetänyt sen rinnalle. Välittömästi kun lukitus on saavutettu, palaa lähtöasentoon ja suorita seuraava toisto.

Juoksussa mittaa 75m yhteen suuntaan, käänny ympäri ja juokse takaisin käsipainojen luokse 75m.

Helpotuksina voit käyttää juoksun tilalla 30 sekunnin sarjaa kosketukset jaloilla esimerkiksi tankoon, eli tapsuttelet sitä puoli minuuttia.