Valitse sivu

50 x säkkikyykky syliotteella

50 x punnerrus + säkin siirto ristiin

50 x säkkikyykky syliotteella

Säkkipainit tällä viikolla pitää sisällään 50 toistoa kyykkyä syliotteella kertaa kaksi. Välissä punnerretaan 50 toistoa ja siirrellään säkkiä ristiin kehon alla.

Säkkikyykyssä pidä toisella kädellä kiinni kyynärvarresta tai ranteesta, riippuen minkälainen säkki sinulla on. Säkki tulisi kuitenkin olla kiinni kehossasi koko kyykyn ajan. Kyykky on teknisesti muuten normaali kyykky. Tee 50 kyykkyä.

Suorita punnerrus säkin vieressä. Heti punnerruksen jälkeen siirrä säkki kehosi alla toiselle puolelle. Toista 50 kertaa. Roguen säkissä on mukava kahva, josta säkkiä on helpompi siirrellä. Suosittelemme kahvallista säkkiä näissä Kipinäsäkin treeneissä.

Punnerruksen jälkeen suorita toinen sarja säkkikyykkyä ja treeni on valmis.