Valitse sivu

20 x sumokyykky korokkeelta käsipainolla

10/10 x 1-jalan maastaveto käsipainolla

5 kierrosta

Laita jalkojen alle korokkeet ja käytä leveää asentoa. Katso että jalkaterät tulevat ulospäin ja polvet seuraavat jalkateriä kun teet kyykkyä. Vedä kuormaa pitäen siitä kiinni jalkojen sisäpuolelta. Voit käyttää käsipainoa, levytankoa, kahvakuulaa, hiekkasäkkiä jne. Tee 20 toistoa hyvällä kontrollilla ja purista pyllyä voimakkaasti yläasennossa.

Maastavedossa käytä käsipainoa tai kahvakuulaa. Anna apujalan nousta taakse ylös ja ota kiintopiste lattiasta. Liikuta kuormaa sääriä ja reisiä pitkin jatkuvasti. Suorittavan jalan polvessa on pieni koukistus, tunne kuitenkin hyvä venytys takareidessä sekä pakarassa. Tee todella kontrolloidusti, hae hyvä tasapaino jokaisessa toistossa. Suorita 10 toistoa molemmille jaloille.

Tee koko settiä yhteensä 5 kierrosta laadukkaasti.