Valitse sivu

SUOSITELLUT LISÄTREENIT TÄNÄÄN

Ennen: kipinänosto

Jälkeen: kipinäkeuhko

LÄMMITTELY:

Leuanveto

KIPINÄ3

15min amrap:

15 x varpaat tankoon

30 x askelkyykky säkin kanssa, syleilyote

15min kierroksia tulossa tänään. Varpaat tankoon tulee olemaan hirmuisen vaikeaa, joten suosittelen pätkimään sarjaa heti alusta lähtien reilusti. Tee esimerkiksi 3×5 sarjat ja pidä todella nopeat tauot sarjojen välissä. Muista aktivoida olkapäät jokaisella toistolla, samaan tapaan kuin leuanvedossa. Kipinän varpaat tankoon liikkeessä ei käytetä kippaamista, vaan liike tehdään puhtaaasti keskivartalolla.

Hiekkasäkin kanssa vältä kumartelua, pidä yläkroppa suorana, ota kiintopiste vastakkaisesta seinästä. Askelkyykky astutaan taaksepäin.

Helpotuksina voit tehdä varpaat tankoon ihan perus istumaannousuina ja voit tehdä askelkyykyt myös ilman painoja. Silloin saat todennäköisesti intensiteettiä lisää ja teet myös enemmän kierroksia. Treeni muuttuu silloin hieman enemmän voimatreenistä kuntotreeniksi, huomio se.

PS. Lol. Jätin mokan myös videolle.

KIPINÄ1

15min amrap:

15 x istumaannousua käsipainolla

30 x gobletaskelkyykky käsipainolla

15min kierroksia tulossa tänään. Kipinä1:ssä tehdään 15 istumaannousua käsipainolla. Laita kässäri rinnan päälle ja pidä siitä kiinni koko suorituksen ajan. Voit helpotuksina käyttää pienempää painoa tai laita jalat kiinni, jolloin saat enemmän lonkankoukistajaa avuksi liikkeeseen.

Gobletaskelkyykyssä vältä kumartelua, astu suoraan taaksepäin ja yritä saada takajalan polvella kontakti lattiaan. Pidä keskivartalo todella tiukkana kun astut. Käsipaino saisi olla maljaotteessa ja kiinni rinnassa suorituksen aikana.

Helpotuksina voit tehdä molemmat liikkeet ilman painoja. Silloin treenin idea muuttuu voimatreenistä enemmän kuntotreeniksi, eli pidä se mielessä. Käytä painoja jos vain mahdollista!