Valitse sivu

12 x vipunosto eteen

12 x vipunosto oikea käsi sivulle

12 x vipunosto vasen käsi sivulle

12 x rattikääntö

12 x hauiskääntö oikea

12 x hauiskääntö vasen

5 kierrosta

Ota sopiva levypaino, koko treeni tehdään yhdellä kiekolla. Aloita tekemällä 12 toistoa vipunostoa eteen. Levypaino on kehosi etupuolella ja nosta se pään yli, pidä siitä kiinni molemmilla käsillä. Muista pitää keskivartalo todella tiukkana.

Heti perään vipunostot sivuille, ensin oikea käsi ja sitten vasen käsi. Nosta kiekko noin hartioiden tasolle. Molemmat 12 toistoa. Tämän jälkeen mene istumaan seinälle ja tee rattikääntöä 12 toistoa, levypaino on suorilla käsillä edessäsi. Tee niin iso liike kiekolla kuin pystyt.

Kierroksen päättää normaalit hauiskäännöt kummallekin kädelle, tee ensin oikea käsi 12 toistoa ja sitten vasen. Voit pitää esimerkiksi levyn reiästä kiinni.

Tee viisi kierrosta hyvällä tuntumalla.