Valitse sivu

KIPINÄNOSTO

20 x 1 raakatempaus riipusta

Tee 20 laadukasta raakatempausta riipusta, yksi toisto kerrallaan. Pidä jokaisen toiston välissä 60s tauko. Tauon aikana saat lisätä/vähentää painoja. Tee välillä helppoja, välillä haastavia mutta siten että 20 nostoa tulee suoritetuksi.

Tempaus riipusta lähtee tässä versiossa polven yläpuolelta. Ota leveä ote tangosta ja tuo tanko polven yläpuolelle. Pidä lonkka ylhäällä ja polvet ulkokierrossa jotta saat riittävän kireyden takareisiin. Selkä suorana ja vatsa tiukkana. Tämän jälkeen tuo mahdollisimman räjähtävästi lonkka tangon alle ja samaan aikaan vedät tankoa ylöspäin, yritä peittää korvat hartioilla.

Heti kun hartiat ovat paukahtaneet korviin ja olet ponnistanut tangon irti lantiosta, hyppää voimakkaasti tangon alle ja lyö kyynärpäät lukkoon. Suoritus raakana, eli suosi minimaalista kyykkyä allemenossa. 

Katso että tangon laakerit pyörivät hyvin ennen suoritusta.