Valitse sivu

LÄMMITTELY:

sytkärilämppäri

SYTKÄRI

7min amrap:

10 x kyykkyhyppy

5 x helppo burpee

20 x hartiakosketus

7 minuutin leikki tiedossa sytkärille. Kello käyntiin. Suoritetaan heti alkuun 10 kyykkyhyppyä. Seiso suorana ja kädet ovat kehosi sivuilla, sormesi osoittavat kohti lattiaa. Työnnä lonkkaa taakse ja koukista polvia sen verran että yletyt koskettamaan lattiaan sormenpäillä, heti perään ponnista voimakkaasti ylös ja hyppää irti lattiasta. Ilmalennon aikana tuo lonkka eteen. Suorita 10 toistoa.

Helppo burpee on juuri sitä. Suorita itsellesi maailman helpoin ja nopein burpee. Voit esimerkiksi jättää punnerruksen kokonaan pois. Tässä voit myös helpottaa liikettä askeltamalla sen, mutta yleensä se hieman myös hidastaa liikettä samalla.

Hartiakosketukset tulisi olla nopeita läpsyjä vastakkaiseen hartiaan punnerrusasennosta. Kehosi voi hieman keinua puolelta toiselle läpsyjen aikana.