Valitse sivu

LÄMMITTELY:

20s hölkkää etuperin

20s hölkkää takaperin

20s kävely

3 x mittarimatoa

10min rennosti

SYTKÄRI

100m juoksu

20 x kyykky

60s lepo

4 kierrosta

Juostaan nopeasti 100m. Voit esimerkiksi juosta 50m yhteen suuntaan, käänny ympäri ja sitten takaisin. Heti perään 20 toistoa normaalia kyykkyä. Sen jälkeen levätään minuutti ja tehdään 4 kierrosta yhteensä.

Tämä saisi olla aika nopea pyrähdys. Juoksu erittäin ripeä ja kyykyt saisi tulla putkeen jokaisella kierroksella. Yritä puskea juoksussa ja siirtyä kyykkyihin heti kun mahdollista. Purista kaikki 20 toistoa putkeen ja sitten lepäät minuutin verran, pysy pienessä liikkeessä jotta jalat eivät mene tukkoon. Yritä tehdä koko treeni valmiiksi alle 10 minuutissa.

Jos et halua juosta, tee 30 sekuntia tapsutteluja jalkapohjalla esimerkiksi johonkin korokkeeseen.

PS. Pongaa pari mokaa videolta…