Valitse sivu

SUOSITELLUT LISÄTREENIT TÄNÄÄN

Ennen: vaihda kipinäkeuhko

Jälkeen:

LÄMMITTELY:

käsipainolämmittely

KIPINÄ3

8/8 x tempaus kahvakuulalla

8 x etuheilautus kahvakuulalla

8 x kyykkykombo

8 x hyppy kahvakuulan yli

8 kierrosta

20min timelimit

Liikutetaan kahvakuulaa ensimmäisen kerran. Aloitetaan treeni tekemällä 16 tempausta, käytännössä 8 per käsi. Tempauksessa katso videolta progressio, sinun pitää yhdistää heilautus, korkeaveto ja lyönti yhdeksi sulavaksi liikkeeksi jolloin kuula pyörähtää käden ympäri liikkeen aikana. Mitä enemmän otat kontaktia kyynärvarrella kehoosi, sitä paremman vipuvarren saat aikaiseksi tempausta varten. Tempauksesta tulee lisää materiaalia myös kirjastoon.

16 tempauksen jälkeen suorita etuheilautusta 8 toistoa. Haluamme heilautuksen yläasennossa kuulan olevan pääsi yläpuolella. Ja heilautuksen ala-asennossa haluamme kuulan käyvän takareisiesi takana. Meidän tyyli heilauttaa on käyttää enemmän lonkan taittoa kuin kyykkyä. Mutta molemmat tyylisuunnat kelpaavat.

Kyykkykombossa sinun pitää suorittaa askelkyykky + askelkyykky + kyykky. Tämä on yksi toisto. Tämä tehdään ilman painoa.

Hyppy kahvakuulan yli on juuri sitä. Hyppää tasajalkaa kuulan yli. Suosittelemme hyppäämään rintamasuunta kohti kuulaa. Ponnista käyttämällä myös käsiä.

Suorita koko treeniä 8 kierrosta mahdollisimman hyvällä intensiteetillä. MUTTA koko treeni saa kestää 20 minuuttia, timelimit.

Käytä helpotuksina pienempää kuormaa tai vähennä toistoja. Haluamme että tämä treeni on myös tekninen, joten liikkeisiin ei helpotuksia muuten.

Kipinä1:

8/8 x tempaus käsipainolla

8 x etuheilautus käsipainolla

8 x kyykkykombo

8 x hyppy käsipainon yli

8 kierrosta

20min timelimit