Valitse sivu

LÄMMITTELY:

5 x haarahyppy

3/3 x askelkyykky

5 x seinäpunnerrus

1 x mittarimato

6 kierrosta

SYTKÄRI

60 x tapsuttelu

10 x punnerrus + lonkkakosketus

10 x istumaannousu

5 kierrosta

Tehdään tänään hieman lisää istumaannousuja sekä kaikkea muutakin. Aloita treeni tekemällä 60 toistoa tapsuttelua korokkeeseen. Yritä koskea jalanpohjalla siihen ja vaihda jalkaa jokaisella toistolla. Jos mahdollista, yritä juosta toistot läpi. Tapsutteluun ei saisi mennä minuuttia kauemmin, joten pyri tikkaamaan toistot noin 40-45 sekunnissa.

Heti perään siirry punnerrukseen. Tee normaali punnerrus, mutta yläasennossa kosketat kädellä lonkkaasi. Vaihda kättä jokaisen toiston jälkeen ja suorita 10 toistoa. Helpotuksina käytä polvia maassa tai punnerra korokkeen avulla. Nämä saavat olla haastavia punnerruksia.

Istumaannousu on perusversio, eli saat ottaa käsillä vauhtia mutta pyri pitämään peffa lattiassa koko ajan. Koske kenkiin liikkeen loppuosassa. Voit helpotuksena käyttää painoja jalkojen päällä.

Suorita 5 kierrosta sopivalla vauhdilla. Haluamme hengästymistä ja kunnon puuskutusta. Kaikki kolme liikettä ovat eri lihasryhmiä, joten voit surutta yrittää puskea kaikki toistot putkeen.