Valitse sivu

SUOSITELLUT LISÄTREENIT TÄNÄÄN

Ennen: kipinänosto

Jälkeen:

LÄMMITTELY:

rinnalleveto

KIPINÄ2

15/12/9/12/15 x tempaus raakana levytanko

15/12/9/12/15 x burpee

Tiistaille luvassa klassista tankojumppaa tempauksen parissa. Suoritetaan tällä kertaa tempaus raakana. Tehdään ensimmäisellä kierroksella 15 toistoa, seuraavalla 12, sitten 9, sen jälkeen uudestaan 12 ja viimeisellä kierroksella 15. Jokaisen tempaussarjan jälkeen suoritetaan burpeita sama määrä. Koko setti on vihaisesti kelloa vastaan ja kovalla intensiteetillä.

Tässä treenissä yritä liikuttaa tankoa koko ajan tai yritä puskea burpeita jatkuvasti. Haluat päästä maaliin mahdollisimman nopeasti. Tähtää että koko setti valmis alle 15 minuutissa. Helpota treeniä enemmän, jos näyttää että aika venyy pidemmäksi.

Tempauksen tilalla voit käyttää vauhtipunnerrusta helpotuksena. Burpeeta voit helpottaa myös lisää ottamalla punnerruksen siitä pois tai astumalla toistot.

 

Kipinä1: tempaus käsipainolla, muuten täysin sama.