Valitse sivu

SUOSITELLUT LISÄTREENIT TÄNÄÄN

Ennen: vaihda kipinäsäkki

Jälkeen:

LÄMMITTELY:

treenaa taas tuplaa 10min

flow 1.0

KIPINÄ3

15min amrap:

60 x singlehyppy narulla

7 x räkkileuka

7 x pystypunnerrus tanko

Vähän pidempää amrappia tänään. Luvassa 15 minuutin amrap. Aloitetaan treeni tekemällä sinkkuhyppyjä narulla! Koska why not? 60 pitäisi pomppia heti ensimmäiseksi. Jos sinkkuhypyt eivät luonnistu, tee jännehyppyjä 60 toistoa.

Heti perään 7 räkkileukaa, eli nyt tarvitset leuanvetoputken jonka voit laskea noin navan korkeudelle. Mitä edemmäksi jalkasi tulevat putken etupuolelle, sitä vaikeampi leuasta tulee. Joten saat haastaa itseäsi, räkkileuka EI ole helppo jos sen tekee oikein. Jos teet myötäotteella, työstät enemmän selkääsi, jos teet vastaotteella työstät enemmän käsien koukistajalihaksia (hauis). Voit myös vaihdella otteita kun treeni etenee.

Räkkileukojen jälkeen tee 7 toistoa pystypunnerrusta sopivan haastavalla kuormalla. Miehet 40-50 kiloa ja naiset 25-35 kiloa ovat yleensä aika sopivat. Pystypunnerruksessa tanko lähtee hartioilta ja menee lukkoon pään yläpuolelle, muista liikuttaa päätäsi pois tangon liikeradalta. Tangon oikea lopetuspaikka on korvien yläpuolella ja kyynärpääsi ovat lukossa, hauisten pitäisi osoittaa kohti korvia. Vedä iso happi kun tanko tulee alas, puhalla keuhkoja kun tanko liikkuu ylöspäin.

15 minuuttia yritä pommittaa. Singlehypyt kaikki putkeen koko ajan. Muut kaksi liikettä voimasi ja haastavuuden mukaan.

Kipinä2: 

15min amrap:

60 x singlehyppy narulla

7 x kulmasoutu tangolla

7 x pystypunnerrus tangolla

 

Kipinä1:

15min amrap:

60 x singlehyppy narulla

7 x kulmasoutu käsipainoilla

7 x pystypunnerrus käsipainoilla