Valitse sivu

LÄMMITTELY:

sytkäri

SYTKÄRI

30 x haarahyppy

12 x hartialäpsy

12 x linkkuveitsi

4 kierrosta

Tykitä heti 30 haarahyppyä! Kaikki putkeen!

Heti perään mene punnerrusasentoon. Katso että olkapäät ovat ranteiden yläpuolella ja kädet ovat noin hartioiden leveydellä. Avaa jalkoja aavistuksen. Kosketa vastakkaisella kädellä vastakkaiseen hartiaan. Tämä on yksi toisto. Tee 12 nopeaa läpsäisyä putkeen. Haasta keskivartaloa pitämällä lantio paikoillaan.

Linkkuveitsessä yritä koskettaa käsillä kenkiin liikkeen puolessa välissä. Yläruumis ja alaruumis, molemmat nousevat irti lattiasta. Nosta haastetta pitämällä jalat suorana. Tai helpota koskettamalla vain polviin.

Missio on tehdä koko kierros putkeen ilman taukoja. Pidä tauot vasta kun siirryt kierrokselta toiselle.

Jos on joulufiilis jo katossa, tee 50 haarahyppyä + 24 hartialäpsyä + 24 linkkuveistä yhteensä 4 kierrosta. Haaste.