Valitse sivu

TYKIT JA PALIKAT VKO 52

12 x negatiivinen hauiskääntö käsipainoilla

10 x negatiivinen vipunosto edestä käsipainolla

8 x tuulilasi lattialta kontrollilla

5 kierrosta

Nappaa käsipainot kouraan ja tee hauiskääntö molemmilla käsipainoilla samaan aikaan. Voit tehdä hauiskäännön kierrolla tai ilman. Laske käsipainot hitaasti takaisin aloitusasentoon, eli negatiivinen vaihe on se joka meitä kiinnostaa tänään. Käytä alaslaskuun noin 5 sekuntia. Suorita 12 toistoa putkeen.

Vipunostot eteen samalla periaatteella, meitä kiinnostaa vain alaslasku. Tee vipunosto yhdellä käsipainolla, nosta se leuan tasolle ja suorille käsille eteen. Tästä laske käsipaino kiinni kehoosi jarruttaen, käytä tähän jälleen 5 sekuntia aikaa. Suorita 10 toistoa.

Tuulilasissa ole selinmakuulla ja kädet auki, kämmenet lattiaan. Nosta jalat osoittamaan kohti kattoa ja pidä ne yhdessä. Tästä kosketat jaloilla kehon kummallekin puolelle lattiaan jalkojen ollessa suorina. Pyri pitämään kädet koko ajan lattiassa. Suorita 8 rauhallista kosketusta.

Tee yhteensä 5 kierrosta.