Valitse sivu

SUOSITELLUT LISÄTREENIT TÄNÄÄN

Ennen: kipinänosto

Jälkeen: tykit ja palikat

LÄMMITTELY:

lämmittely nro 2

KIPINÄ3

3min amrap:

12 x gobletkyykky säkillä

8 x ylösalas säkillä

1min lepo

4 kierrosta

Säkkiä pitäisi liikutella! Mikäs sen mukavampaa! Säkkipainit ovat ehdottomasti yksi suosikeistamme! Tehdään neljä kierrosta. Yhden kierroksen pituus on kolme minuuttia ja jokaisen kierroksen välissä minuutin lepo.

Kierroksen aikana yritä puskea niin monta toistoa seuraavasti kuin pystyt. 12 toistoa gobletkyykkyä säkin kanssa. Ota kunnon halausote säkistä ja paina se kiinni kehoosi kun kyykkäät. Kyykky itsessään on muuten täysin normaali ja kaikki tekniset pointit ovat samat. Lonkka liikkuu ensin taakse, polvet aukeavat, kantapäät alhaalla, katse ylhäällä ja jännitä keskivartaloa. Siitä on aina hyvä kyykky tehty.

Heti perään suorita 8 toistoa ylösalas. Säkki lattialle, kädet säkkiin ja hyppäät taakse punnerrusasentoon. Hyppää heti välittömästi takaisin säkin viereen ja maastavedä säkki kahvoista seisoma-asentoon. Sen jälkeen seuraava toisto. Maastavetovaiheessa yritä liikuttaa säkkiä sääriä ja reisiä pitkin, haluamme sinun nostavan kuormaa jaloilla, ei selällä. Säkki elää jännästi koko ajan, joten joudut käyttämään kaikkia lihaksia kehostasi.

Pidä hyvä intensiteetti koko kierroksen ajan. Tauot mahdollisimman minimaaliset kierroksen aikana.

KIPINÄ1

3min amrap:

12 x gobletkyykky käsipainolla

8 x ylösalas käsipainoilla

1min lepo

4 kierrosta