Valitse sivu

LÄMMITTELY:

Treenaa naruhyppyä 5-10min

5 x mittarimato

10 x kyykky

10 x seinäpunnerrus

5 kierrosta

SYTKÄRI

8min amrap:

20 x haarahyppy

10 x alasylös

20 x askelkyykkyhyppy

Reisiä, reisiä ja lisää reisiä. No okei, on tässä vähän käsiäkin. Mutta sytkärin pääpaino on tänään reisissä. 8 minuutin amrap tulossa.

Heti alkuun 20 perushaarahyppyä. Vanha tuttu kaikkialta. 20 toistoa menee putkeen joka kierros!

Alasylös on burpee, mutta ilman punnerrusta. Eli tavallaan se ”helppo burpee”, jota olemme myös tehneet aikaisemmissa treeneissä. Seisot suoranta, laita kädet maahan, hyppäät punnerrusasentoon ja takaisin. Sen jälkeen nouset seisomaan ja suorita seuraava toisto. Näitä 10 putkeen. Alasylös sopiva vauhti on tasainen diesel, teet ne vain pois ja jälleen kaikki putkeen.

Viimeiseksi 20 toistoa askelkyykkyhyppyä. Mene askelkyykkyyn ja laita jompikumpi polvi maahan. Tästä hyppäät saksaten ja jalat vaihtavat paikkaa ilmassa. Pyri olemaan koko ajan askelkyykyssä, eli älä tule seisomaan lainkaan. Haluamme jatkuvasti painetta reisille. Saksaa 20 putkeen ja jalka vaihtuu joka toistolla. Helpotuksena voit tehdä askelkyykkyjä.

Yritä kestää 8 minuuttia minimaalisilla tauoilla.