Valitse sivu

SUOSITELLUT LISÄTREENIT TÄNÄÄN

Ennen: kipinävoima

Jälkeen:

LÄMMITTELY:

hölkkä 5min, sitten

3 x punnerrus

4 x kyykky

2 x mittarimato

6 kierrosta rauhallisesti

ranne

KIPINÄ1

100m juoksu

5 x käsilläseisontapunnerrus

10 x kyykky

20 x askelkyykky

10 kierrosta

Reisipainotteinen tiistai. Ensin juostaan 100 metriä. Heti kun tulet takaisin treenipaikalle, tarvitset tukevan seinän. Suorita 5 käsilläseisontapunnerrusta ja anna jalkojen nojata seinään. Punnerruksen ala-asennossa päälaki koskee lattiaan käsien välissä ja yläasennossa kyynärpäät ovat ojennettuna auki. Vielä jos saat samalla ojennettua koko kehon suoraksi, saat aina parempaa tekniikkaa aikaiseksi. Heti sen jälkeen 10 kyykkyä ja perään vielä 20 askelkyykkyä. Reidet tykkäävät oikein paljon!

Käsilläseisontapunnerrus vaatii hirmuisesti voimaa ja tasapainoa. Suorita seinäkävelyä helpotuksena tarvittaessa 5 toistoa tai 10 seinähyppyä.

Juoksuun saisi mennä noin 30 sekuntia. Heti kun tulet seinän viereen, yritä potkaista itsesi välittömästi ylösalaisin ja aloita punnerrus heti. Kun tulet seinältä pois, siirry heti kyykkyyn. Pidä kyykyn ja askelkyykyn välissä pieni ravistelutauko ja sitten taas kimppuun.

10 kierrosta tätä kestää kauan, eli varaa reilusti aikaa. Homman pituus riippuu tuleeko käsilläseisontaliikkeistä pullonkaula sinulle. Helpota tarvittaessa.