Valitse sivu

SUOSITELLUT LISÄTREENIT TÄNÄÄN

Ennen: kipinävoima

Jälkeen: jos on virtaa, kipinäsäkki

LÄMMITTELY:

Painonnosto kp

KIPINÄ2

30 x askelkyykky tangon kanssa

100 x tempaus käsipainolla

30 x askelkyykky tangon kanssa

1 kierros aikaa vastaan

Tanko kyytiin eturäkkiin. Tehdään 30 askelkyykkyä! Painoksi sellainen että maksimissaan yksi tauko. Miehet esimerkiksi 40kg ja naiset 25-30kg. Askelkyykky astutaan eteenpäin. Pidä kyynärpäät ylhäällä ja anna tangon levätä hyvin hartioilla. Jännitä pirusti keskivartaloa ja pidä jatkuvasti kyynärpäät ylhäällä, älä anna kehon kumarrella. Kiintopiste seinästä.

Tempaus tikaten, vaihda kättä jatkuvasti lattiassa ja anna palaa. Apukäsi pois tieltä. Saat hyppiä kässärin alle kun olet saanut kehon ojennettua, ole räjähtävä kässärin kanssa. Painoksi sellainen että kuolema ei korjaa 100 toiston aikana. Suosittelen miehet 15kg ja naiset 10kg.

Helpotuksina tee askelkyykyt käsipainolla esimerkiksi gobletversiona.

Ps. Videolta puuttuu otsikot jostain syystä…

KIPINÄ1

30 x askelkyykky käsipainojen kanssa

100 x tempaus käsipainolla

30 x askelkyykky käsipainojen kanssa

1 kierros aikaa vastaan