Valitse sivu

LÄMMITTELY:

treenaa tuplia 10min

SYTKÄRI

20 x askelkyykky

20 x commando

20 x fillaripotku takanojasta

3 kierrosta

Kolmen kierroksen keikka. Heti kärkeen 20 askelkyykkyä, jossa jalka vaihtuu joka toistolla. Tikkaa! Yritä saada takajalan polvi lattiaan, keskivartalo tiukkana ja leuka ylhäällä. Rintamasuunta eteenpäin. Astu eteenpäin ja saat lisähaastetta.

Commandoa 20 toistoa. Mene lankkuun kyynärpäiden varaan, nouse käsi kerrallaan punnerrusasentoon. Sen jälkeen palaa käsi kerrallaan kyynärpäiden varaan. Tämä on yksi toisto. Vaihda suuntaa ja tikkaa. Helpota liikettä pitämällä polvia maassa.

Loppuun 20 fillaripotkua takanojasta. Yritä saada puolikuunmuotoinen potku aikaiseksi ja sotke menemään. Nojaa hyvin kyynärpäihin ja jännitä keskivartaloa

Suorita 3 kierrosta hyvällä temmolla!