Valitse sivu

SUOSITELLUT LISÄTREENIT TÄNÄÄN

Ennen:

Jälkeen:

LÄMMITTELY:

lämmittely nro2

KIPINÄ3

30/20/10 x maastaveto tangolla

30/20/10 x rengasdippi

10min timelimit 

Tiukka keikka tulossa. Dippi toimii vedenjakana, joten helpota tarvittaessa timanttipunnerrukseen. Ensimmäisellä kierroksella 30 toistoa maastavetoa levytangolla ja heti perään 30 dippiä. Sitten 20 ja viimeisellä kierroksella 10 toistoa. Maastavedossa liikuta tankoa koko ajan sääriä ja reisiä pitkin, ota rehellisesti hieman raskaampi kuorma. Haluamme taistella! Dipissä etuolkapään tulisi osua renkaaseen ja siitä punnerrus takaisin suoralle kädelle. Säädä dippiä myös kuminauhalla, jos haluat renkaita käyttää.

Tämä on nopea treeni. Ole aggressiivinen koko ajan! Kirjastosta lisää vinkkejä liikkeisiin. Videolla myös paljon vinkkejä!!

KIPINÄ1

30/20/10 x maastaveto käsipainot

30/20/10 x timanttipunnerrus

10min timelimit