Valitse sivu

 

TYKIT JA PERSIKKA

Max toistot:

vipunosto edestä kiekolla

hipthruster käsipainolla

ranskalainen punnerrus niskasta kiekolla

Nyt saa pumpata. Ota 5-10kg limppu ja 10-15kg käsipaino. Tee kahden toiston päähän failuresta jokaisesta liikkeestä. Aloita vipunostolla edestä ja pidä kiinni kiekosta. Pumppaa noin pään korkeudelle niin monta toistoa kuin tulee, lopeta sarja kun tiedät että failure on kahden toiston päässä.

Tee sama juttu hipthrusterin ja ranskalaisen punnerruksen kanssa. Hipthrusterissa kässäri on hyvä pitää lonkan päällä, yritä nostaa keho siltaan kun pumppaat menemään. Muista puristaa hanuria yläasennossa.

Ranskalaisessa nostat kiekon niskasta suorille käsille ja katso että kyynärpäät ovat paikoillaan koko ajan.

Tee kolme kierrosta. Voit pitää parin minuutin tauot kierrosten välissä. Saa käyttää myös haastavia painoja!!