Valitse sivu

SUOSITELLUT LISÄTREENIT TÄNÄÄN

Ennen: kipinänosto

Jälkeen:

LÄMMITTELY:

eturäkki + tuplia

KIPINÄ2

14min amrap:

10 x lattiapenkkipunnerrus levytangolla

10 x rinnalleveto riipusta raakana

40 x tupla

Hauska rautajumppa tulossa. 14 minuutin amrap tangolla ja narulla. Aloitetaan keikka 10 toistoa lattiapenkkiä. Raudaksi sellainen että 10 toistoa tulee aina. Esimerkiksi miehet 40-60 kiloa, naiset 20-40 kiloa. Jalat, hanuri ja olkapäät lattiassa, katso että alaselässä kunnon kaari kun työstät. Lantiolla tanko on helppo nostaa kyytiin kun istut sen alla. Videolla mallisuoritus.

Lattiapenkin jälkeen 10 rinnallevetoa polven yläpuolelta raakana. Pidä lonkka ylhäällä jotta takareidet ovat kireänä ja valmiit tuottamaan räjähtävää voimaa. Ojenna rajusti, hartiat korvaan ja lyö kyynärpäät tangon ympäri. Heti eturäkin jälkeen suorita seuraava toisto. Pumppaa 10 toistoa putkeen, suosittelen peukkulukkoa.

Lopuksi 40 tuplaa hyppynarulla. Helpotuksina 40 sinkkuhyppyä. Videolla paljon teknisiä pointteja ja taktiikkaa.

KIPINÄ1

14min amrap:

10 x lattiapenkkipunnerrus käsipainoilla

10 x rinnalleveto riipusta raakana käsipainoilla

40 x tupla