Valitse sivu

KIPINÄNOSTO

Maastaveto + rinnalleveto riipusta kyykyllä + 2 x saksityöntö

8 sarjaa

Suoritetaan tankokomblexia, jossa yritetään lisätä painoa jokaisen sarjan jälkeen. Tauot sarjojen välissä 2-3 minuuttia.

Aloita tekemällä maastaveto ja pysäytä liike ojennukseen. Tämän jälkeen peruuta takaisin polven päälle tangolla ja tee rinnalleveto suoraan syväkyykkyyn. Muista käyttää räjähtävästi lantiota ja hartiat korvaan, yritä hypätä tangon alle. Lyö kyynärpäät tangon ympäri. 

Riven jälkeen kyykkää tanko ylös. Ota hyvä ote kiinni tangosta ja suorita sen jälkeen kaksi saksityöntöä maksimiräjähtävyydellä. Lyö jälleen kyynärpäät lukkoon tangon alle samalla kun etujalan jalkapohja osuu lattiaan, mene voimakkaasti tangon alle. Palauta ojennuksen jälkeen tanko hartioille ja tee toinen työntö. Tämä on yksi sarja.

Tee 8 sarjaa yhteensä.