Valitse sivu

SUOSITELLUT LISÄTREENIT TÄNÄÄN

Ennen: kipinävoima

Jälkeen:

LÄMMITTELY:

10 x seinäpunnerrus

10 x haarahyppy

10 x kyykky

3-5 kierrosta

KIPINÄ1

50 x navyseals burpee

YouTube-treeni. Liike alkaa seisomalla suorana. Koukista lantiosta ja laita kädet lattiaan. Tämän jälkeen hyppää taaksepäin punnerrusasentoon ja suorita punnerrus. Jää punnerrusasentoon ja ”porrasjuokse” oikea polvi kohti oikeaa kyynärpäätä. Tee sen jälkeen punnerrus. Sitten liikuta vasenta polvea kohti vasenta kyynärpäätä. Tee punnerrus. Vasta sen jälkeen nouset takaisin seisomaan. Tämä on yksi toisto. Suoritetaan yhteensä 50 toistoa.

Pidetään pienet palauttelut aina 10 toiston välein. Kipinä tekee myös ja voit ottaa suoritustahtia videolta. Helpotuksina voit pitää punnerruksissa polvia maassa tai suorittaa koko liikkeen korotetusti.