Valitse sivu

LÄMMITTELY:

10 x kyykkyhyppy

10 x lankkuhyppy

5 x helppo burpee

2 x mittarimato

5 kierrosta

SYTKÄRI

4 kierrosta:

8 x kyykky

16 x lonkkakosketus

8 x sisäänulos

4 kierroksen setti, kehonpainojumppaa tulossa. Tässä pitäisi olla ripeä, koko setti tarkoitus puskea reilusti alle 10 minuuttiin valmiiksi. Toistoja on vähän, joten voit pitää maksimitehoa koko treenin ajan.

Aloita keikka 8 toistoa kyykkyä, yritä pumpata toistot. Syväkyykkyyn ja ylös. Kaikki putkeen. Heti perään punnerrusasento ja 16 lonkkakosketusta samaan puoleen. Läpsyttele ne kaikki läpi putkeen. Jää punnerrusasentoon ja pompi heti perään 8 toistoa sisäänulos -hyppyjä. Yritä hypätä varpaat sormien tasolle ja käsien ulkopuolelle.

Yritä heti siirtyä seuraavan kierroksen kimppuun. Sisäänuloshypyissä voit säätää liikelaajuutta helpommaksi tarvittaessa.