Valitse sivu

LÄMMITTELY:

5 x mittarimato

10 x kyykkyhyppy

20 x haarahyppy

4 kierrosta 

SYTKÄRI

10min amrap:

5 x seinähyppy

20 x maastaveto lattiakosketuksella

10 x hauiskääntö repulla

Viikon toinen repputreeni. 10 minuutin setti. Heti kärkeen 5 seinähyppyä, siitä treeni lähtee liikenteeseen. Otetaan heti vaikein liike alkuun. Mene polvilleen lattialle nelinkontin seinän eteen. Ponnista yhtenä liikkeenä seinälle ja heti kun polvesi ovat lattialla, ponnista uudelleen seinälle. Olet silmänräpäyksen ajan käsien varassa, yritä ojentaa koko kroppa seinällä. Jos hyppy on liian vaikea, astu seinälle ja ojenna silmänräpäys.

Maastaveto on sormikosketus lattiaan jalkaterien ulkopuolella. Kyykistä polvista hieman.

Hauiskäännössä käytä reppua ja laita sopivasti painoa sisään. Tee hauis ilman heilumista ja puhtaalla tekniikalla. Lisää vinkkejä videolla.