Valitse sivu

TYKIT JA PERSIKKA

10 x hyväähuomenta

10 x hauiskääntö + pystypunnerrus polviltaan käsipainot

20 x jalkojennostot käsipainon yli takanojasta

20 min laatua

Mukava keikka. Tee ensin 10 toistoa hyväähuomenta, työnnä lonkkaa voimakkaasti taaksepäin ja pidä polvet melkein lukkosuorana. Tunne hyvä venytys takareisissä ja hanurissa. Tanko on selässä koko ajan.

Sen jälkeen mene polvilleen lattialle ja suorita hauiskääntö käsipainoilla ja heti perään pystypunnerrus. Suorita 10 toistoa. Molemmissa tekniikka on normaali. Tässä ei ole mitään muuta eroa että olet vain polvillaan lattialla, jolla saadaan heilumista ja mahdollinen jalkojen avustus pois.

Lopuksi laita käsipaino pystyyn lattialle ja nosta 20 kertaa molemmat jalat käsipainon yli samalla kun olet takanojassa.

Tee kaikki toistot rauhallisesti ja kontrollilla. Tee mahdollisimman hyvää laatua. Suorita koko treeniä 20 minuuttia lihastuntumalla.