Valitse sivu

SUOSITELLUT LISÄTREENIT TÄNÄÄN

Ennen:

Jälkeen:

LÄMMITTELY:

kipinäsäkki

KIPINÄ3

45s ON / 15s OFF

raskas rinnalleveto raakana

burpee + boksihyppy

5 kierrosta

Intervallilla aloitetaan tämä viikko. 45 sekuntia helkkarin raskasta rinnallevetoa raakana. Ideana on tehdä rivessä suhteessa vähemmän toistoja ja burpeessa paljon toistoja. Paino pitää olla raskas rivessä, tähtää toistomäärät 5-10 intervallin aikana. Ei mitään kyykkyjä eikä muitakaan kevätjuhlaliikkeitä. Jalat saa liikkua alle normaalisti vastaanotossa, mutta ei oikein muuta. Haasta itseäsi pirusti sen painon kanssa. Riveä kannattaa katsoa kirjastosta ja videolla paljon vinkkejä.

Burpee on suoraviivaista mättöä. Käy lattialla ja pomppaa laatikolle. Ota sellainen burpee mikä kulkee!

Lämppäriksi mielenkiintoinen kipinäsäkki.

KIPINÄ1

45s ON / 15s OFF

raskas rinnalleveto raakana käsipainot

burpee + boksihyppy

5 kierrosta