Valitse sivu

LÄMMITTELY:

tee liikeharjoittelua, katso videolta mallia

suorita sopiva määrä burpeita ja askelkyykkyjä 

SYTKÄRI

45s ON / 15s OFF

rinnalleveto kyykyllä

burpee + askelkyykyt

5 kierrosta

Tehdään painonnostoa sytkärissä. Rinnallevetoa kyykyllä 45 sekuntia tulossa. Seiso suorana, jalat lantion alla ja kosketa sormenpäillä lattiaan jalkaterän ulkopuolelta. Tee maastaveto, pidä lonkka ylhäällä, ponnista lonkka eteen, kiskaise hartiat korvaa ja hyppää voimakkaasti kuvitellun raudan alle. Lyö peukalot kiinni hartioihin ikään kuin löisit kyynärpäät tangon ympäri. Ojenna keho ja suorita seuraava toisto. Videolla hyvät vinkit ja taktiikat. Katso!

Burpeessa suorita nopea burpee ja heti perään askelkyykyt molemmille jaloille. Mättöä!

Suorita 5 kierrosta kovaa, mutta siten että tekniikka säilyy hyvänä. Teknisempi treeni sytkärille.