Valitse sivu

SUOSITELLUT LISÄTREENIT TÄNÄÄN

Ennen:

Jälkeen:

LÄMMITTELY:

10 x askelkyykky

10 x kyykky jalkaterät yhdessä

3 kierrosta

venytä pohkeet ja nilkan lihakset

KIPINÄ1

50 x 5-pumppiburpee + pistoolikyykyt molemmille jaloille

Kipinän kotitreenissä himoliikkujan versio. Liikutaan ja tehdään tuloksia ilman salia. Tämä on erittäin haastava treeni ja vaatii eniten voimaa kehosta.

Pumppiburpee alkaa seisomalla jälleen suorana ja jalat ovat lantion alla. Koukista lantiosta ja laita kädet lattiaan. Tämän jälkeen hyppää taaksepäin punnerrusasentoon ja suorita viisi punnerrusta puhtaalla tekniikalla. Pyri pitämään ranteet samassa linjassa olkapäiden kanssa. Viidennen punnerruksen jälkeen nouset ylös ja suoritat yhden pistoolikyykyn molempiin jalkoihin.

Pistoolissa kurota kunnolla eteen, aloita liike työntämällä lantiota taaksepäin ja yritä samaan aikaan painaa suoritusjalan kantapäätä voimakkaasti lattiaan. Pidä keskivartalo tiukkana ja katse ylhäällä. Yritä käydä syväkyykyssä ja pidä etujalka koko ajan irti lattiasta.

Suoritetaan tätä herkkua yhteensä 50 toistoa. Pidetään pienet palauttelut jokaisen toiston jälkeen. Varaa noin 20 – 25 minuuttia suoritukseen. Helpotuksina voit pitää punnerruksissa polvia maassa. Voit myös suorittaa pistoolista helpomman version pitämällä koroketta takapuolen alla. Käyt istumassa siihen ja nouset seisomaan yhdellä jalalla.