Valitse sivu

LÄMMITTELY:

Kässäri

KIPINÄ3

20 x boksiaskellus 50cm

20 x pirunpystäri

20 x pistoolikyykky vaihtuen

20 x rengasdippi

3 kierrosta

Hauska ja haastava treeni tulossa. Kaikkia mistä minä tykkään itse todella paljon. Aloitetaan keikka tekemällä 20 boksiaskellusta vuorojaloin 50cm boksille. Katso että koko kenkä menee laatikolle ja ojenna koko keho suoraksi kun seisot laatikon päällä. Pidä nopea tempo päällä ja koko ajan jalat käyvät.

Pirunpystärin tekniset vinkit löytyvät kirjastosta. Hyvä paino sellainen että pystyt koko ajan tikkaamaan toistoja. Säädä pienempää painoa tarvittaessa.

Pistoolikyykky vaatii voimaa reisistä. Suorita 20 toistoa putkeen vaihtuvalla jalalla. Muista kurottaa eteen ja pyri pitämään jalkapohja lattiassa suorittavan jalan osalta. Tämä antaa sinulle tukevamman asennon. Tarvittaessa helpota liikettä käyttämällä esimerkiksi koroketta takapuolen alla. Pistoolista löytyy lisää kirjastosta.

Rengasdipin tekniset pointit videolta. Helpotuksina voit käyttää videolla mainittua kumpparia tai tekemällä korotettua punnerrusta. Myös timanttipunnerrus ja kapea punnerrus ajavat samaa asiaa.

Suorita voimajumppaa kolme kierrosta hyvällä vauhdilla!

 

KIPINÄ1

20 x askelkyykky

20 x pirunpystäri

20 x pistoolikyykky vaihtuen

20 x timanttipunnerrus

3 kierrosta

Hauska ja haastava treeni tulossa. Kaikkia mistä minä tykkään itse todella paljon. Aloitetaan keikka tekemällä 20 askelkyykkyä eteenpäin vuorojaloin.  Pidä nopea tempo päällä ja koko ajan jalat käyvät. Ei kumarrella, takajalan polvi aina hyvin lattiaan saakka.

Pirunpystärin tekniset vinkit löytyvät kirjastosta. Hyvä paino sellainen että pystyt koko ajan tikkaamaan toistoja. Säädä pienempää painoa tarvittaessa.

Pistoolikyykky vaatii voimaa reisistä. Suorita 20 toistoa putkeen vaihtuvalla jalalla. Muista kurottaa eteen ja pyri pitämään jalkapohja lattiassa suorittavan jalan osalta. Tämä antaa sinulle tukevamman asennon. Tarvittaessa helpota liikettä käyttämällä esimerkiksi koroketta takapuolen alla. Pistoolista löytyy lisää kirjastosta.

Timanttipunnerruksessa muodosta timanttikuvio etusormista ja peukaloista. Kuvio jää rinnan alle ala-asennossa ja kyynärpääsi liikkuvat kylkiä pitkin. Pidä keskivartalo tiukkana, älä suorita matoja. Voit pitää polvia maassa jos tarvitset lisähelpotusta.

Suorita voimajumppaa kolme kierrosta hyvällä vauhdilla!