Valitse sivu

Olemme valmentaneet satoja miehiä ja naisia kuntoon 15 vuoden aikana. Kokonaismäärä lähentelee noin 1000 ihmistä. Jos laskisimme kaikkien asiakkaiden pudotetut kilot, määrä olisi useita kymmeniä tonneja. Meillä on ollut suuria kunnia olla muuttamassa ihmisten elämää ja teemme sitä edelleen joka päivä.

Tällä sivulla on nähtävillä kahden Personal Trainer -asiakkaidemme treenit sekä ravinnot. Treenit ovat mitä ne ovat, niitä ei ole editoitu tai muokattu lainkaan. Myöskään ulkoasuun ei ole tehty mitään muutoksia. Ne tehtiin sellaisena kuin mitä ne on kirjoitettu. Meidän treenimentelmät olivat PT-asiakkailla aavistuksen erilaiset 2010 ja 2011 kuin mitä ne ovat 2021 PT-asiakkailla. Kaikki kehittyvät vuosien kuluessa, myös treenifilosofia ja miten sitä ohjelmoidaan asiakkaille.

Sama juttu ravinnon kanssa. Osa tuotteista on jo kadonnut markkinoilta, osa on edelleen markettien valikoimissa. 2010 PT-asiakkaamme söivät grammalleen ohjeistuksen mukaan, vaadimme jokaisen asiakkaan punnitsemaan kaiken mitä suusta meni alas. Se varmaan selittää myös miksi nämä ihmiset saivat niin hyviä tuloksia. Näillä asiakkailla oli myös karkkipäivä kolmen viikon välein, jolloin pidimme ravinnosta yhden vapaapäivän. Silloin asiakas söi ja joi mitä hän ikinä halusikaan.

Kun luet materiaaleja, älä ota niitä kirjaimellisesti. Ne olivat räätälöity yhdelle ihmiselle ja hänen mieltymyksille. Ne olivat siellä jonkun syyn takia. Se saattoi olla säilytyksen takia, aikataulujen takia, työn takia ja niin edelleen.

Toivottavasti saat näistä jotain ideoita omaan liikkumiseesi ja kenties ravintoosikin. Näin me autoimme ihmisiä 2010 ja 2011. Todellista flashbackkia kaukaa menneisyydestämme.

personal trainer nro 1

CASE #1: Päivi 2010

Syyskuussa 2010 aloitimme urakan Päivin kanssa. Tarkoituksena oli pudottaa rajusti painoa 6kk aikana ja onnistuimme siinä loistavasti. Painoa lähti lopulta noin 30 kiloa ja Päivistä tuli uusi ihminen. Treenasimme kaksi kertaa viikossa puolen vuoden ajan ja Päivi söi tunnollisesti suunnitelman mukaan. Treenit tehtiin meidän ensimmäisessä treenihallissa Lohjalla, eli GymSorolla. 

Aloitimme 2400 kilokalorilla ja napsimme tästä pikkuhiljaa kaloreita pois sitä mukaan kun kroppa muuttui.

personal trainer nro 1

CASE #2: Henri 2011

Operaatio Henri käynnistyi helmikuussa 2011. Olimme edelleen GymSorolla ja teimme kaksi treeniä viikossa. Tarkoitus oli saada painoa alaspäin ja kaikki rautajumppa oli tervetullutta.  Syömiset aloitimme 2600 kilokalorilla, koska Henrillä oli myös muskelia ja kokoa. Napsimme kaloreita pikkuhiljaa alemmaksi mitä tiukemmaksi mies muuttui kolmen kuukauden aikana. Painoa lähti yli 15 kiloa toimeksiannon aikana.

Lisää CASE-esimerkkejä tulossa 01/2021.