Valitse sivu
tehovalmennus vuonna 2014 naantali

Tehovalmennus kesäkuussa 2014 sisälsi lasketun ruokavalion ja ohjatut treenit neljän viikon ajan 7 hengen pienryhmälle. Loimme ravintosuunnitelman, jota voisimme soveltaa ryhmämuodossa kaikille osallistujille. Tästä muodostui ”EX-läskien safkapaketti”.

Homma toimi erinomaisesti. Ravinto oli suoraviivaista ja laskettu jokaiselle, treenit normalia toiminnallista settiä. Kuukauden aikana heistä lähti yhteensä -94cm ja -23kg. Tämä on tarina siitä ryhmästä. Saat samat treenit sekä ravinto-ohjeistukset. Lue ohjeet huolellisesti läpi, jos aiot toteuttaa saman suunnitelman.

Materiaaleja ei ole tarkastettu eikä päivitetty, joten todennäköisesti osa linkeistä on jo vanhentunut. Materiaalit ovat alkuperäisessä muodossaan. 2014 olimme myös melko karkeita kielenkäytössämme ja näkemyksemme oli mallia ”putkinäkö”. Vain meidän tyyli oli oikea, kaikki muu sontaa.

Toivottavasti et pahastu vaikka kutsummekin tätä ”läskiprojektiksi”. Se oli silloin se. 2021 olemme diplomaattisesti korrekteja ja mietimme hieman enemmän miten markkinoimme ja myymme.

mappi ex-läskit

Tältä ravinto-ohjeistus näytti 2014. Teimme jokaiselle osallistujalle kansion, johon laitoimme 30 vuorokauden edestä ravintoa, ostoslistaa, usein kysyttyjä kysymyksiä, kalorien säädöt ja niin edelleen.

Alta löydät annosteluohjeet sekä kuukauden ravintosuunnitelmat mittoineen perustoimistotyöläiselle sekä liikkujalle. 

vanha lehtimainos